Viinitietämyksen 1. tason kurssi ja vuosi 2021

Marras-joulukuussa 2020 järjestettiin etätoteutuksena ja koronavarotoimenpiteet huomioiden Munskänkarnan viinitietämyksen 1. tason kurssi kokeineen Porin Munskänkarnan jäsenille. Kurssin kouluttajana toimi Erkki Piitulainen ja kurssilla syvennyttiin yleisiin asioihin viineistä sekä tärkeimpiin vanhan maailman viinialueisiin. Koulutus onnistui erinomaisesti haasteita tuoneesta etätoteutustavasta huolimatta, ja se syvensi jäsenistömme viinitietämystä huomattavasti. Seuraavaa koulutusta odotellessa!

Vuoden 2021 alussa viinitastingit ovat toistaiseksi vielä tauolla koronarajoitusten vuoksi. Porin Munskänkarnan hallitus seuraa rajoitusten kehittymistä ja ilmoittaa tastingtilaisuuksien jatkumisesta. Tastingtilaisuuksien ajankohdat ja teemat ilmoitetaan tuttuun tapaan Whatsappilla jäsenistölle, ja ne julkaistaan myös täällä nettisivuilla.

Miikka