Tastingit

Helsingin Munskänkarna järjestää vuosittain 10-15 korkeatasoista viinitastingia eli maistelutilaisuutta alustuksineen.

Ellei kutsussa toisin mainita, tastingit ovat avoimia sekä viiniseuran jäsenille että ei-jäsenille. Paikkoja on kuitenkin rajallisesti, ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Katso uusimmat tastingit ja ilmoittautumisohjeet jäsenkirjeestä >

AIKA JA PAIKKA

Pääosa viinitastingeista pidetään alkaen klo 18.00 Vinoteekissa Katajanokalla osoitteessa Kauppiaankatu 6. Kunkin tilaisuuden pitopaikka- ja -aika on ilmoitettu jäsenkirjeessä.

ILMOITTAUTUMISET

Tastingeihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset.helsinki@munskankarna.org. Muista ilmoittaa, mihin tilaisuuteen haluat ilmoittautua. Toissijaisesti voit ilmoittautua myös puhelimitse hallituksen sihteerille >.

Tastingeihin on rajallinen määrä paikkoja. Paikkamäärä on ilmoitettu jäsenkirjeessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

OSALLISTUMISMAKSU

Tastingin osallistumaksu on maksettava pitopäivään mennessä yhdistyksen tilille. Maksu saa sisältää vain yhden tilaisuuden maksun.

Pankkitili: FI13 6601 0003 3348 77
Maksusta on ilmettävä selvästi osallistujan nimi, tastingin aihe ja päivämäärä.

Epäselvistä ja muistutuslaskuista perimme 5 euron lisämaksun per muistutus.

PERUUTUKSET

Mahdollinen peruutus on tehtävä ennen tilaisuuden jäsenkirjeen tiedoissa annetun peruutusajan umpeutumista, yleensä viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Ilman hyväksyttävää peruutusta yhdistys perii tilaisuuden koko hinnan.

Huomioithan, että voit peruutusajan umpeuduttua hankkia tastingiin tilallesi sijaisen. Informoi asiasta sähköpostilla ilmoittautumiset.helsinki@munskankarna.org osallistujalistan ylläpitäjää.