Viiniseura Helsingin Munskänkarna ry

Helsingin Munskänkarna on yksi Suomen suurimmista viiniyhdistyksistä ja Suomen Munskänkarnan suurin paikallisyhdistys 170 jäsenellään. Helsingin Munska perustettiin vuonna 1987 ja rekisteröitiin Suomen Munskänkarnan paikallisyhdistykseksi vuonna 2000, kun keskushallinto aloitti toimintansa.

Helsingin Munskänkarnan ydintoimintaa ovat jäsenilleen vuosittain järjestämät 10-15 korkeatasoista viinitastingia eli maistelutilaisuutta alustuksineen sekä Suomen Munskänkarnan mukainen tasokoulutus. Viiniseuran jäsenlehtenä on Viinilehti.

Helsingin Munskänkarna tarjoaa vuosittain jäsenilleen osallistumismahdollisuuden Suomen Munkänkarnan järjestämään sokkomaistamiskilpailuun. Paikalliskilpailun parhaat etenevät suomenmestaruuskilpailuhin, ja sen parhaat puolestaan pohjoismaiden- ja maailmanmestaruuskilpailuihin.

Helsingin Munskänkarna tukee aktiivisesti myös Vuoden Viinit -kilpailun tuomarityöskentelyä sekä osallistuu alan suurimmille viinimessuille Helsingin Messukeskuksessa. Lisäksi viiniseura järjestää viinimatkoja yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa ja tarjoaa viinikoulutusta myös yhdistyksen ulkopuolisille tahoille.

Lisätietoja Suomen Munskänkarnasta >
Helsingin Munskänkarnan rekisteriseloste >
Suomen Munskänkarnan tietosuojalausunto >